Història

HISTÒRIA

La Carnisseria fundada per en Ricard i Rosa té els seus inicis l’any 1989 en un paller amb horts al seu voltant anomenat “Cal Fustaret” a l’Armentera, que uns anys més tard es va transformar en el que va ser durant molts anys la carnissera i obrador ubicada la centre del poble.

Passen els anys i l’Albert el fill gran estudia l’ofici de Carnisser i xarcuter i s’incorpora a l’empresa i això fa donar empenta per seguir creixent i millorant amb totes les línies del negoci.

Uns anys mes tard en Ricard el fill petit estudia de cuiner i treballa en cuines d’arreu de la ma de bons cuiners com en Nandu Jubany i en Paco Perez… Despres de un temps d’experiència decideix incorporar-se al negoci familiar obrint una nova línia de plats cuinats i productes diferents dels que es feien fins a les hores.

L’any 2019 fem un gran salt tant per els nostres clients com per nosaltres i traslladem la part de Carnisseria dins el petit supermercat SPAR ampliant el petit taulell de 3m de l’antiga carnisseria a un taulell modern de 13m. Seguint la tradició la nova botiga esta ubicada dins dos grans antics pallers i magatzems agrícoles del mateix poble.

Aquest canvi d’ubicació permet que l’antiga carnisseria del centre del poble es transformi totalment en la nova botiga de plats cuinats i menjars per emportat d’en Ricard.

Tota la nostre Carn prové de petites explotacions ramaderes de la comarca gironina, que després se sacrifiquen a l’Escorxador municipal de l’Armentera, garantint d’aquesta manera la qualitat, traçabilitat i benestar de totes les carns.

Els nostres embotits el elaborem de manera tradicional i seguint les nostres receptes, amb la matèria prima seleccionada amb molta cura per a cada un d’ells.

                       
Skip to content